duminică, 31 iulie 2016

Alege viata!

Cel mai important lucru pe pamant este viata! Nimic altceva nu conteaza, putem avea palate, zeci de miliarde sau cele mai noi masini daca moartea vine nu pastram nimic. De asemenea familia este foarte importanta, fara ea nimic nu are sens si noi nu vom fi fericiti. Este adevarat ca familia va primi toate bunurile ramase dupa moartea noastra, dar cu toate acestea asta nu ne va incalzi pentru ca nu ii vom avea langa noi.
Promotie Clearomizor Protank Evod
Zilele trecute am avut ghinionul de a afala ca o ruda foarte apropiata de mine are cancer din cauza tutunului, totul la doar 3 saptamani de cand un apropiat s-a stins tot din acelasi motiv. Tutunul este o boala care netratata la timp duce la moarte, nu o sa vedeti pe niciun certificat mort din cauza unei tigari, dar daca il cunosteati pe cel trecut in nefiinta veti sti si ca tigarile au avut contributia lor.
Atunci cand ruda mea a murit fiul acesteia a decis sa renunta la fumat si sa isi achizitioneze tigara electronica de la Vipercig. Dupa cateva cautari si numeroase intrebari puse operatorilor a reusit sa ia o tigara pe placul lui care sa fie in stare sa il ajute sa renunte la fumat.
Acum am vorbit cu el si mi-a zis ca se simte din ce in ce mai bine, nevoia de a fuma este tot mai mica si spera ca in cateva luni sa renunte definitiv. Acest lucru este ceva nou pentru mine, mai ales ca el era fumator inrait, ajungea si la 2-3 pachete pe zi.
Tot el mi-a dat si site-ul acesta cu tigari electronice si mi-a povestit ca au o experienta foarte vasta in acest domeniu, fiind in stare sa recomande cea mai potrivita tigara pentru fiecare client. Sa fiu sincera eu credeam ca cele mai scumpe tigari sunt cele mai bune, nu ma gandisem absolut deloc ca fiecare tigara este creata pentru un anumit tip de fumator.
Renuntatul la tutun va fi cea mai buna alegere pe care o veti face, pentru ca veti alege viata! De ce sa nu va bucurati de momente frumoase alaturi de cei dragi si sa ii faceti sa stea prin spitale urmarind cum va stingeti cu fiecare secunda? Trebuie sa alegeti sa va mariti firul vietii nu sa il micsorati la fiecare pas facut! Lasatii pe cei dragi sa isi aminteasca de voi ca fiind veseli si iubitori, nu asteptand o tigare!