duminică, 28 august 2016

Clinica stomatologica pe care trebuie sa o vizitezi!

Cand eram mica parintii mei nu s-au ocupat de dintii mei. Pe atunci era mai important sa te duci la scoala si sa nu faci paduchi sau raie. Nu prea statea multa lume sa se uite daca mai ai dintii in gura sau daca te speli pe dinti in fiecare zi.
Mai apoi m-am mutat la oras, aici lucrurile s-au schimbat, am incercat sa am grija de dintii mei, dar din pacate am pierdut foarte multi dinti cat am stat la tara. Cand am nascut mi-am promis ca nu imi voi lasa copii sa repete greselile mele si ca ii voi duce din timp la o clinica stomatologica.
Cu toate acestea nu este usor sa gasesti o clinica OK din toate punctele de vedere, mai ales cand la televizor se vorbeste de atatea ori de virusi si bacterii luate din astfel de locuri. Dupa ceva cautari si un drum in Bucuresti am descoperit Dental Praxis, o clinica stomatologica cu foarte multe recomandari.
Datorita site-ului lor am putut afla ca pentru un implant dentar procedurile s-au schimbat si nu mai este nevoie de stricarea a inca doi dinti. In plus acum el arata exact ca cel natural, daca vreti sa va convingeti va invit sa cititi informatiile de pe site.
Imi place aceasta clinica pentru ca inca de la inceput ofera toate informatiile despre proceduri, de asemenea tu decizi la ce medic sa mergi. Pana in acest moment am fost doar o singura data la ei, inca nu sunt convinsa daca se merita sa fac implantul, cu fetita cea mica si am fost foarte multumita. Personalul este politicos, exista curatenie, iar totul a decurs foarte bine pentru noi.
Acum ramane sa ma gandesc la implantul dentar pentru ca si dupa ce il voi pune voi avea nevoie de vizite la dentist, pentru pastrarea lucrarii cat mai mult timp.